Logo Calipetre

Consiliere juridică și Litigii

Consultanta si litigii - Avocat Constanta

Ne consiliem clienții astfel încât riscurile juridice asupra activelor și afacerilor lor să fie minime. Atunci când astfel de riscuri se produc, inițiem litigiile necesare și răspundem corect și la timp unui litigiu pornit împotriva noastră. În cele din urmă, vom consilia și vom propune acele tranzacții apte să stingă litigiile care nu sunt absolut necesare. Afacerile nu trebuie afectate de litigii imprevizibile, asupra cărora s-ar putea tranzacționa. 

Experiența noastră. Domenii esențiale pentru noi.

Dezvoltarea
industrială și imobiliară

Am fost implicați în problemele juridice majore ale anilor 1990 și 2000: procesele de privatizare, procesele de restituire a proprietăților și de revendicări imobiliare.

Societăți.
Asocieri, Fuziuni și Achiziții.

Acordurile Acționarilor și Contractele de societate corect întocmite și implementarea unei bune guvernanțe corporatiste sunt premisele juridice esențiale pentru orice afacere.

Operațiuni portuare.
Transporturi maritime și Logistică.

Avem o experiență relevantă în aceste domenii foarte specializate. Operațiunile portuare implică unele probleme juridice sensibile, legate de contactul cu regimurile de drept public sau administrativ.

Industria
de petrol
și gaze.

Am asigurat și asigurăm în continuare consultanță juridică, dar și reprezentare pentru unii dintre cei mai mari actori
din această industrie de petrol și gaze.

Mediu
și Energii Regenerabile.

Dreptul mediului și constrângerile impuse de această legislație și de autoritățile publice se reflectă din ce în ce mai pregnant asupra tuturor activităților economice, nu doar asupra industriilor mari.