Logo Calipetre

Industria de petrol și gaze

Industria de petrol și gaze
Image by ArtPhoto_studio on Freepik

Am asigurat și asigurăm consultanță juridică și reprezentare pentru unii dintre cei mai mari actori din această industrie. Și în cazul acestora, domeniile de drept public sau administrativ, regimurile juridice și fiscale specifice sau derogatorii și necesitatea de conformare cu reglementări dintre cele mai diverse și stricte au un impact major asupra afacerilor și implică o abordare juridică continuă și coerentă.

Experiența noastră. Domenii esențiale pentru noi.

Dezvoltarea
industrială și imobiliară

Am fost implicați în problemele juridice majore ale anilor 1990 și 2000: procesele de privatizare, procesele de restituire a proprietăților și de revendicări imobiliare.

Societăți.
Asocieri, Fuziuni și Achiziții.

Acordurile Acționarilor și Contractele de societate corect întocmite și implementarea unei bune guvernanțe corporatiste sunt premisele juridice esențiale pentru orice afacere.

Operațiuni portuare.
Transporturi maritime și Logistică.

Avem o experiență relevantă în aceste domenii foarte specializate. Operațiunile portuare implică unele probleme juridice sensibile, legate de contactul cu regimurile de drept public sau administrativ.

Industria
de petrol
și gaze.

Am asigurat și asigurăm în continuare consultanță juridică, dar și reprezentare pentru unii dintre cei mai mari actori
din această industrie de petrol și gaze.

Mediu
și Energii Regenerabile.

Dreptul mediului și constrângerile impuse de această legislație și de autoritățile publice se reflectă din ce în ce mai pregnant asupra tuturor activităților economice, nu doar asupra industriilor mari.